Kontakt os

Find kontaktoplysninger på rådgivere og se bestyrelsen i HPN Foreningen på denne side.

Vi er her for dig

Skriv mail

Mailen administreres af foreningens bestyrelse og dine henvendelser håndteres fortroligt

Bliv medlem

Få adgang til medlemsfordele og støt HPN-foreningen med et medlemsskab

Facebook

Facebookgruppe for brugere af hjemmeparenteral ernæring (ikke en foreningsside):
Plug’n’play med HPN

Til sundhedspersonale

Har du en ny HPN-patient der har brug for at snakke med en erfaren HPN-bruger, kan du sende os en mail. Du kan også rekvirere foreningens brochure om HPN.

Rådgivning

Jan Jensen

Socialrådgiver

HPN-foreningen tilbyder medlemmer muligheden for at tale med en socialrådgiver. Jan Jensen er socialrådgiver gennem mere end 30 år, og har erfaringer med de udfordringer man står med, med kroniske lidelse. Jan har arbejdet mange år i Nyreforeningen, og kan bruge sine kompetencer derfra, i rådgivningen af HPN-foreningens medlemmer.

Mandage, undtagen helligdage kl. 17-18.

Marianne Riis

Marianne tilbyder både rådgivning til dig som er ny HPN-patient og som er nysgerrig på alle de muligheder du har, samt til dig der er erfaren, og trænger inspiration.

Henning A. Hansen

Henning rådgiver både nye og erfarne HPN-brugere. Henning har prøvet lidt af hvert, og tager tingene oppefra og ned. Ring til Henning og få en god snak.

Anne-Grethe Hansen

Anne-Grethe tilbyder at snakke med pårørende til HPN-brugere. Ring eller skriv til Anne-Grethe og få en snak om, hvad du kan gøre for dig selv.

Tilde

Tilde er datter til HPN-bruger og tilbyder rådgivning til pårørende. Du er velkommen til at ringe til Tilde.

Bestyrelse

Marianne Riis

Bestyrelsesformand og rådgiver

Marianne’s primære opgaver består i at lede bestyrelsesmøder og tegne visionen for foreningen. Derudover er Marianne dygtig foredragsholder og tilbyder også personlig rådgivning om livet med HPN.

Henning A. Hansen

Sekretær, rejseleder og personlig rådgiver

Henning rådgiver både nye og erfarne HPN-brugere. Henning har prøvet lidt af hvert, og tager tingene oppefra og ned. Ring til Henning og få en god snak.

Jesper Grandjean

Kassér og fondsansøger

Jesper har primært styr på foreningens økonomi og regnskab samt medlemmerne og kontingenter.

Kathrine Gyrup Andersen

Bestyrelsesmedlem

Kathrine er primus motor for opbygningen af lokalafdelinger i resten af Danmark. Derudover er Kathrine nær pårørende til HPN-bruger, og bidrager med pårørendeperspektivet HPN-foreningen.

Louise Bangsgaard

Næstformand og sundhedsfaglig rådgiver

Louise’s primære opgaver er at arrangere patientaftener samt holde foreningens hjemmeside ajour. Til daglig er Louise Klinisk Sygeplejespecialist på Rigshospitalet, med speciale i tarmsvigt og hjemmeparenteral ernæring.

Marina Larsen

Suppleant

Marina er selv HPN-bruger siden 2016 og vil gerne gøre en indsats for at udbrede kendskabet til tarmsvigt, hjemmeparenteral ernæring og betydningen af patientforeningens arbejde. Derudover lægger Marina vægt på, at patienter har let adgang til nyeste viden og forskningsresultater.

Christopher Filtenborg Brandt

Suppleant

Christopher er læge og har arbejdet med og forsket i tarmsvigt og komplikationer til parenteral ernæring i mange år og vil gerne tilbyde sig som ressource til bestyrelsens arbejde som suppleant.