Skriv mail

Mailen administreres af foreningens bestyrelse og dine henvendelser håndteres fortroligt 

 

Facebook

Facebook gruppe for brugere af hjemmeparenteral ernæring (ikke en foreningsside):
Plug’n’play med HPN

Plug’n’play med HPN

Til sundhedspersonale

Har du en ny HPN-patient der har brug for at snakke med en erfaren HPN-bruger, er du meget velkommen til at skrive til foreningens mail. Du kan også rekvirere foreningens brochure om HPN

Bliv medlem

Få adgang til medlemsfordele og støt HPN-foreningen med et medlemsskab

RÅDGIVNING

Jan Jensen

Socialrådgiver

HPN-foreningen tilbyder medlemmer muligheden for at tale med en socialrådgiver. Jan Jensen er socialrådgiver gennem mere end 30 år, og har erfaringer med de udfordringer man står med, med kroniske lidelse. Jan har arbejdet mange år i Nyreforeningen, og kan bruge sine kompetencer derfra, i rådgivningen af HPN-foreningens medlemmer.

Mandage, undtagen helligdage kl. 17-18 på     tlf. 50935950

Marianne Riis

Marianne tilbyder både rådgivning til dig som er ny HPN-patient og som er nysgerrig på alle de muligheder du har, samt til dig der er erfaren, og trænger inspiration

Telefon: Tlf. 51216629 

Henning A. Hansen

Henning rådgiver både nye og erfarne HPN-brugere. Henning har prøvet lidt af hvert, og tager tingene oppefra og ned. Ring til Henning og få en god snak

 

Telefon: 40282857

Anne-Grethe Hansen

Anne-Grethe tilbyder at snakke med pårørende til HPN-brugere. Ring på tlf. 40434857 eller skriv til Anne-Grethe og få en snak om, hvad du kan gøre for dig selv

Tilde

Tilde er datter til HPN-bruger og tilbyder rådgivning til pårørende. Du er velkommen til at ringe til Tilde på

tlf. 20 90 14 15, eller sende mail ved at trykke nedenfor.

Bestyrelse

Marianne Riis

Marianne Riis

Bestyrelsesformand og rådgiver

Marianne’s primære opgaver består i at lede bestyrelsesmøder og tegne visionen for foreningen. Derudover er Marianne dygtig foredragsholder og tilbyder også personlig rådgivning om livet med HPN.

Telefon: Tlf. 51216629 

 

Henning A. Hansen

Henning A. Hansen

Sekretær, rejseleder og personlig rådgiver

Hennings primære opgaver består i at arrangerer HPN-rejser, tilbyde personlig rådgivning om livet med HPN og afholde generalforsamlinger. Henning er HPN-bruger.                                

Telefon: 40282857

 

Kaspar B. Sørensen

Kaspar B. Sørensen

Kassér og fondsansøger

Kaspar har primært styr på foreningens økonomi og regnskab og er derudover en ivrig fondsansøger, mhp. at foreningens projekter finansieres legater målrettet de specifikke opgaver.                

Kathrine Gyrup Andersen

Kathrine Gyrup Andersen

Bestyrelsesmedlem

Kathrine er primus motor for opbygningen af lokalafdelinger i resten af Danmark. Derudover er Kathrine nær pårørende til HPN-bruger, og bidrager med pårørendeperspektivet HPN-foreningen.         

 

 

Louise Bangsgaard

Louise Bangsgaard

Næstformand og sundhedsfaglig rådgiver

Louise’s primære opgaver er at arrangere patientaftener samt holde foreningens hjemmeside ajour. Til daglig er Louise Klinisk Sygeplejespecialist på Rigshospitalet, med speciale i tarmsvigt og hjemmeparenteral ernæring.

Marina Larsen

Marina Larsen

Suppleant

Marina er selv HPN-bruger siden 2016 og vil gerne gøre en indsats for at udbrede kendskabet til tarmsvigt, hjemmeparenteral ernæring og betydningen af patientforeningens arbejde. Derudover lægger Marina vægt på, at patienter har let adgang til nyeste viden og forskningsresultater.

 

4 + 3 =